Oicos stelt een prachtige bouwgrond voor open bebouwing te koop in het mooie dorpje Pecrot, vlakbij de grens met Vlaams-Brabant.

Prachtige bouwgrond voor open bebouwing gelegen in een oase van groen. De bouwgrond is zeer rustig gelegen op het einde van een doodlopend straatje in het gezellige Pecrot, gelegen naast Sint-Agatha-Rode. Het perceel is meer dan 13 a groot en heeft een uitstekende breedte en lengtemaat (plan). De oriëntatie is zeer gunstig: oost-zuid op de tuin. Er rust geen bouwverplichting op de bouwgrond. De bouwgrond is reeds volledig omheind met bekaert draad en bomen (+/-140m) zodat u onmiddellijk over de nodige privacy kan beschikken. Een opportuniteit !
De bouwgrond is uitstekend gelegen tussen Leuven en Waver vlakbij de Vlaams-Brabantse grens. Op amper een kwartier ben je in Leuven, de mooie Zoete Waters in Oud – Heverlee zijn slechts een 5-tal minuten verwijderd met de wagen. Het treinstation is gelegen op een 200-tal meter van de bouwgrond, waardoor makkelijk met de trein naar Leuven, Waver, Brussel… gereisd kan worden.

 

Contacteer ons ivm deze bouwgrond

 

Prijs & Plan 

VERKOCHT

 

 

Ligging 


De bouwgrond is strategisch uitstekend gelegen tussen Leuven en Waver vlakbij de Vlaams-Brabantse grens. Op amper een kwartier ben je in Leuven, De mooie Zoete Waters in Oud – Heverlee zijn slechts een 5-tal minuten verwijderd met de wagen. Het treinstation is gelegen op slechts een 100-tal meter van de bouwgrond, waardoor makkelijk met de trein naar Leuven, Waver, Brussel… gereisd kan worden.

 


Grotere kaart weergeven

Copyright © 2017. All Rights Reserved. OICOS.be